APM-COMPROMIS DEMANARA AL PSPV RESPECTAR EL PACTE DEL BOTANIC I COMPARTIR L,ALCALDIA DE MANISES

APM-Compromís demanarà al PSPV respectar l’acord del Botànic per a constituir a Manises un nou govern del bloc progressista format per 5 regidors del PSPV, 5 d’APM-Compromís i 1 regidor de Podem.

En un comunicat, APM-Compromís ha recordat que en les passades eleccions del 2019, es va arribar a un acord dins del Botànic “i allà on hi havia un partit que tenia més d’un regidor respecte l’altre, l’alcaldia era del partit que en tenia més (Manises en 2015 i 2019) però on hi havia un empat en el número de regidors i regidores, l’acord era compartir l’alcaldia”.

APM-Compromís explica que aquest és el cas d’enguany a Manises. L’explicació de la formació nacionalista es produeix hores després que el PSPV haja anunciat la seua intenció d’obtindre l’alcaldia de Manises els 4 anys.

La formació que encapçala Jesús Borràs ha explicat que “som un total d’11 regidors i regidores que ens obliga a començar a treballar ja perquè el pròxim 17 de juny, hi haja un govern fort per a Manises”.

A este respecte, APM-Compromís ha afirmat que “estem en disposició de començar converses per tancar un govern, que hauríem també d’incloure a Podem, però sempre respectant l’acord del Botànic del 2019”.

Aquest posicionament va ser ratificat ahir de manera majoritària en l’assemblea de persones afiliades a APM-Compromís. La formació nacionalista ha traslladat al PSPV la seua decisió mentre espera l’inici de les converses per a tornar a governar junts Manises. En cas de no arribar a un acord, el PP governarà Manises en ser la força en més vots a les Eleccions Municipals del 28 de maig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *