SUBVENCIO CONSELLERIA D,EDUCACIO, CULTURA I ESPORT

Estem molt agraïts a la Generalitat Valenciana, ja que a través de la Consellería d, Educació, Cultura i Esport, hem pogut fer realitat, la primera revista de l,associació, celebrant el 15 aniversari enguany.

La subvenció otorgada ha sigut per al foment del valencià realitzant projectes singulars de foment del multilingüisme en l’àmbit social, baix la campanya institucional de promoció del Valencià: «Sempre Teua. La teua llengua».

S´han fet entrevistes a tots els empresaris i propietaris de emplaÇaments en Parc Empresarial l,aeroport i membres de l,associació. El treball ha sigut molt elaborat i cuidat, indagant en l,evolució i creiximent del Parc Empresarial.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *